Sputnik - Škola stranih jezika. Učite strane jezike u najboljoj školi stranih jezika u Zagrebu! Naučite ruski, njemački, talijanski, španjolski. Upišite standardni, intenzivni ili konverzacijski tečaj i upoznajte užitak učenja jezika u Sputniku.

podijeli:
OTTO CENTAR - Putevima čokolade

Na jugu Austrije, smjestila se jedna tvornica gdje proizvode odličnu čokoladu, imena Zotter. Mi smo i drugi put u godinu dana odlučili poći onamo na degustaciju, u kupovinu i na druženje... Ovaj put smo promijenili postavu, družili se s novim i starim polaznicima, a za dobru atmosferu su se kao i uvijek pobrinule naše profesorice, Anita i Ivana. 

Putovanja u Otto centru su vrlo česta (barem jednom u semestru) i na njima ne samo da upoznajemo grad u koji idemo, nego imamo prilike i prakticirati naš njemački u izvornom okruženju. Nakon redovnog programa, druženja su neizostavna, a ako pronađemo i dobar restoran s odličnim pivom, lako je moguće da ćete se sjetiti svih fraza koje ste s nama naučili. Šalu na stranu, ponosni smo na naše polaznike i na njihov njemački, pogotovo kad ih čujemo u okruženju gdje se on zaista i priča.

POGLEDAJTE GALERIJU!