Sputnik - Škola stranih jezika. Učite strane jezike u najboljoj školi stranih jezika u Zagrebu! Naučite ruski, njemački, talijanski, španjolski. Upišite standardni, intenzivni ili konverzacijski tečaj i upoznajte užitak učenja jezika u Sputniku.

podijeli:
EL PUENTE CENTAR - Kolumbijska večer

Kako opisati večer koju je trebalo jednostavno doživjeti? Kojim pridjevima ju ukrasiti? Kako opisati naše divne goste koji su tako svesrdno prionuli u organizaciju zajedničke Kolumbijske večeri i toliko joj doprinijeli?

Slike opisuju dijelić onog što smo pripremili za sve naše polaznike i njihove prijatelje. 

Večer je počela prezentacijama naših gostiju te smo ubrzo doznali sve o položaju Kolumbije, povijesti, kulturi i gastronomiji. Naši su polaznici također imali pitanja te je prezentacija prošla u vrlo veselom tonu. Kako bi zaista potkrijepili sve navedeno, naši su gosti počastili nekim delicijama koje su pripravili za ovo druženje, a brzinom svjetlosti su se počele dijeliti netom spravljene Margarite. Španjolski je odjekivao cijelim našim centrom i svim smo se ponosili odlično stečenim znanjem. 

Nastavili smo u plesnom ritmu i to onom bachate. Demostracija plesa i pokoja šala bili su dovoljni da se opustimo do kraja :)

Kviz je dodatno začinio večer jer je trebalo pokazati znanje o Kolumbiji i time počastiti naše goste. 

Hvala na dobrom raspoloženju našim poloznicima, ali i gostima! Sljedeće druženje obavezno zabilježite u kalendar!

POGLEDAJTE GALERIJU!