Sputnik - Škola stranih jezika. Učite strane jezike u najboljoj školi stranih jezika u Zagrebu! Naučite ruski, njemački, talijanski, španjolski. Upišite standardni, intenzivni ili konverzacijski tečaj i upoznajte užitak učenja jezika u Sputniku.

podijeli:
English Christmas Party

Misija za kraj godine je uključivala "spajanje" naših polaznika engleskog, ali i hrvatskog jezika na jednom zajedničkom druženju, što je bio izvrstan način da naši polaznici progovore engleski jezik s izvornim govornicima. Rado su se odazvali ovome druženju naši polaznici hrvatskog za strance, John i Scott i tako upotpunili našu misiju, tj. party :)

Večer je krenula tako da su naši gosti u uvodnom dijelu večeri prezentirali zemlje iz kojih dolaze, Irsku i Ameriku i to na vrlo interesantan i neobičan način, a potom odgovorili na mnoštvo pitanja naših polaznika. Čak smo imali prilike dobiti nekoliko savjeta o tome što se rado jede u Americi (i u kojoj državi) i kakav je to irski jezik. Vidno raspoloženi, i gosti i uzvanici, oduševili su se kad smo druženje i prezentacije naših gostiju upotpunili engleskim božićnim napitkom Eggnog, koji je specijalno za ovu prigodu pripremila naša profesorica Iva. Uz kolačić, čašicu razgovora i Eggnoga, nerado smo došli do dijela večeri kad smo se trebali rastati. 

Iako je engleski jezik bio službeni jezik te večeri, uspjeli smo izmamiti i pokoju rečenicu na hrvatskom jeziku, i ostali oduševljeni novostečenim znanjem naših gostiju. 

 

p.s. Misija je uspjela!

sve galerije