Sputnik - Škola stranih jezika. Učite strane jezike u najboljoj školi stranih jezika u Zagrebu! Naučite ruski, njemački, talijanski, španjolski. Upišite standardni, intenzivni ili konverzacijski tečaj i upoznajte užitak učenja jezika u Sputniku.

podijeli:

TKO SE TREBA TESTIRATI?
Svi novi polaznici koji žele učiti strani jezik u grupi, a posjeduju predznanje stranog jezika jer su ga već učili ili bili mu izloženi.

SVRHA TESTIRANJA
Najviše ćete naučiti u grupi gdje svi polaznici imaju znanje slično vama. Testiranje je važno jer je u učenju stranog jezika ključno da grupa s kojom učite nije ni previše slaba, ali i ne previše napredna za vas.

OD ČEGA SE SASTOJI TESTIRANJE?
Klasifikacijsko testiranje i stupnjevanje provodi se u skladu sa CEFR standardima.

Testiranje traje 15-30 minuta i sastoji se od tri dijela:
Usmeni dio - kroz kratki razgovor s polaznikom profesor procijenjuje polaznikove vještine govorne produkcije i interakcije
Pismeni dio - po potrebi polaznik kroz kratki pismeni test demonstira vještine razumijevanja, pisanja, poznavanja gramatike i vokabulara.
Analiza interesa i savjetovanje - kako biste učili jezik u grupi koja vam je naprikladnija kako po stupnju znanja tako i po životnim interesima te načinu i dinamici učenja, profesor će vas savjetovati koji vam je tip tečaja najprikladniji.

CIJENA TESTIRANJA
Klasifikacijska testiranja su besplatna, no, potrebno je telefonski rezervirati svoj termin.

PREDBILJEŽBE ZA TESTIRANJE
Testiranje novih polaznika se vrši na individualnoj bazi te se prije dolaska potrebno telefonski prebilježiti za vlastiti termin testiranja. Ukoliko niste u mogućnosti doći u dogovorenom terminu molimo vas da odjavite svoju predbilježbu.
 

Korisni linkovi:
- radno vrijeme ureda
- kontaktirajte nas
- potražite nas na karti grada