Sputnik - Škola stranih jezika. Učite strane jezike u najboljoj školi stranih jezika u Zagrebu! Naučite engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, portugalski. Upišite standardni, intenzivni ili konverzacisjki tečaj i upoznajte užitak učenja jezika u Sputniku.

podijeli:
Promocije i akcije - jesenski semestar 2017 (Upisi u jesenski semestar su savršili)

(Upisi u jesenski semestar su savršili)

Požurite i iskoristite sve popuste i akcije koje su Sputnik - škola stranih jezika i Sputnik Grupa za vas pripremili u jesenskom semestru 2017!

10-15% POPUST DOBRODOŠLICE

Upoznajte kvalitetu Sputnik Grupe! Nije važno jeste li početnik ili imate već određeno znanje stranog jezika, za sve koji po prvi puta pohađaju semestralni tečaj u jednom od centara Sputnik Grupe pripremili smo dodatnih 10-15% popusta dobrodošlice za upis do 04.10.!

UŠTEDITE I PREKO 1000KN, ZBROJITE SVE POPUSTE!

Sputnik Grupa vam nudi mogućnost da sve popuste koje možete ostvariti, zbrojite do ukupne vrijednosti 50%!
- Provjerite sve dostupne popuste i zbrojite ih!

AKCIJA - HIT TERMINI U JESENSKOM SEMESTRU 2017.

Svakog semestra Sputnik - škola stranih jezika i Sputnik Grupa donose vam vrhunsku kvalitetu standardnih tečajeva po promotivnim cijenama u sklopu semestralne akcije "HIT TERMINI". Određeni termini u trajanju cijelog semestra ponuđeni su vam za samo 1490kn umjesto 2330kn. Broj termina u sklopu ove semestralne akcije ograničen je kao i broj mjesta u svakoj od grupa zato je potrebno reagirati na vrijeme i rezervirati svoje mjesto. Što sve uključuje tečaj u HIT TERMINU?

Kontaktirajte upisni ured Sputnik Grupe za informacije i rezervaciju mjesta u HIT TERMINIMA. 

ISKORISTITE JESENSKE AKCIJE U CENTRIMA SPUTNIK GRUPE

RUSKI - Sputnik - centar ruskog jezika 
NJEMAČKI - 
Otto - centar njemačkog jezika
TALIJANSKI - 
Azzurro - centar talijanskog jezika
ŠPANJOLSKI - 
El Puente - centar španjolskog jezika