Sputnik - Škola stranih jezika. Učite strane jezike u najboljoj školi stranih jezika u Zagrebu! Naučite ruski, njemački, talijanski, španjolski. Upišite standardni, intenzivni ili konverzacijski tečaj i upoznajte užitak učenja jezika u Sputniku.

podijeli:

(Upisi su završili) 

Požurite i iskoristite sve popuste i akcije koje su Sputnik - škola stranih jezika i Sputnik Grupa za vas pripremili u proljetnom semestru 2020!

15% POPUST DOBRODOŠLICE

Upoznajte kvalitetu Sputnik Grupe! Nije važno jeste li početnik ili imate već određeno znanje stranog jezika, za sve koji po prvi puta pohađaju semestralni tečaj u jednom od centara Sputnik Grupe pripremili smo dodatnih 15% popusta dobrodošlice za upis do 11.03.!

AKCIJA - HIT TERMINI U PROLJETNOM SEMESTRU 2020.

Svakog semestra Sputnik - škola stranih jezika i Sputnik Grupa donose vam vrhunsku kvalitetu standardnih tečajeva po promotivnim cijenama u sklopu semestralne akcije "HIT TERMINI". Određeni termini u trajanju cijelog semestra ponuđeni su vam za samo 1590kn umjesto 2495kn. Broj termina u sklopu ove semestralne akcije ograničen je kao i broj mjesta u svakoj od grupa zato je potrebno reagirati na vrijeme i rezervirati svoje mjesto. Što sve uključuje tečaj u HIT TERMINU?

Kontaktirajte upisni ured Sputnik Grupe za informacije i rezervaciju mjesta u HIT TERMINIMA. 

UŠTEDITE I PREKO 1000KN, ZBROJITE SVE POPUSTE!

Sputnik Grupa vam nudi mogućnost da sve popuste koje možete ostvariti, zbrojite do ukupne vrijednosti 50%!
- Provjerite sve dostupne popuste i zbrojite ih!

ISKORISTITE AKCIJE U CENTRIMA SPUTNIK GRUPE

RUSKI - Sputnik - centar ruskog jezika 
NJEMAČKI - 
Otto - centar njemačkog jezika
TALIJANSKI - 
Azzurro - centar talijanskog jezika
ŠPANJOLSKI - 
El Puente - centar španjolskog jezika